Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Fit & Soul aan de Amstel is een kleinschalig centrum voor sport en gezondheid op de grens van Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel. Onze visie is het creëren van een centrum waar diverse disciplines (fysiotherapie, natuurgeneeskunde, acupunctuur) samenwerken en elkaar versterken om mensen met en zonder fysieke klachten te begeleiden op het gebied van gezondheid, sport en/of revalidatie.

Belangrijk voor ons is dat dit in een laag drempelige ontspannen sfeer gebeurt waar een ieder, ongeacht leeftijd en trainingsniveau  zich op zijn plek voelt.

In de huidige maatschappij waar de (werk)druk soms hoog is, is het belangrijk te werken aan je eigen gezondheid. De basis hiervoor ligt onder andere in voldoende en de juiste lichaamsbeweging en gezonde voeding. Daarom bieden we hoog kwalitatieve (groeps)lessen aan die kleinschalig zijn waardoor de kans op het ontstaan van blessures of overbelasting sterk afneemt. De lessen zijn voor iedereen geschikt, ongeacht doelgroep of trainingsniveau. Op onze unieke locatie aan de Amstel sporten zowel mensen uit Amstelveen als uit Ouderkerk aan de Amstel.
Een deel van onze trainers is tevens therapeut zodat het met fysieke klachten of blessures vaak toch mogelijk is om te trainen. Waar nodig worden de oefeningen dan voor u aangepast.

Daarnaast beschikt ons centrum over een praktijk gedeelte waar fysiotherapie, natuurgeneeskunde en acupunctuur aanwezig zijn om u te helpen of ondersteunen bij eventueel fysieke problemen en blessures. Omdat al deze disciplines op een locatie te vinden zijn worden signalen van fysieke problemen snel herkend en aangepakt.

Share our website