Algemeen

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Algemeen

Natuurgeneeskunde is een zeer effectieve, eeuwen oude behandelvorm. Bij ons kunt u terecht voor diverse vormen van natuurgeneeskundige behandeling. 

Cupping 
Acupunctuur 
Fytotherapie
Orthomoleculaire adviezen
Massagetechnieken

Deze behandelvormen zijn uitermate geschikt bij onder andere problemen in de energie huishouding, burn-out klachten, verstoringen in het immuunsysteem. Maar ook fysieke klachten die niet lijken te herstellen.

Frans is onze natuurgrneeskundig therapeut en ingeschreven bij het LVNT en RBCZ, waardoor we u kunnen garanderen dat hij jaarlijks cursussen volgt om zich verder te verdiepen en up to date te blijven. Naast dat hij de opleiding natuurgeneeskunde, waarin hij is afgestudeerd richting Chinise geneeswijze,  heeft gevolgd is hij tevens afgestudeerd personal trainer en sportmasseur.

 

Cupping

Cupping

Bij de Chinese methode van cupping, die door onze therapeut gebruikt word, plaatst de therapeut de cups op de huid op specifiek acupunctuurpunten en meridianen. Door het verwarmen van de cup ontstaat een onderdruk, waardoor de cup vacuüm zuigt. Met deze behandeltechniek wordt de doorbloeding van weefsels en de spieren bevorderd waardoor het lichaam van afvalstoffen ontdaan wordt. Dit leidt uiteindelijk tot bevordering van het herstel en een gevoel van ontspanning. Vooral bij spier- en gewrichtspijnen is het effect snel merkbaar. Door de diepe bindweefselmassage worden spieren en huid soepel gemaakt.

 

Acupcuntuur


Acupunctuur
Acupunctuur is een zeer effectieve manier voor het behandelen van onder andere klachten in de energiehuishouding, stress, hoofdpijnkachten, migraine,  pijnklachten in het algemeen en spierblokkades.
Fytotherapie
Fytotherapie of te wel kruidengeneeskunde. De naam phyton is afkomstig van het Griekse woord voor plant. Met behulp van kruiden wordt geprobeerd de oorzaak van uw klachten aan te pakken op bijvoorbeeld orgaanniveau of om de homeostase te verbeteren.

Orthomoleculaire adviezen
Door middel van voedingssupplementen, vitamines, mineralen en enzymen wordt het natuurlijk genezingsproces in het lichaam ondersteunt. 

Massage technieken
Diverse massagetechnieken kunnen worden ingezet om het herstel te bevorderen. 

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn we bereikbaar op 020-7370710


Aangesloten bij: LVNT en RBCZ

Share our website