Algemeen

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Algemeen

Voor blessures en fysieke klachten kunt u, op korte termijn, terecht bij een van de fysiotherapeuten. Een deskundig team therapeuten die adequaat en effectief met u aan de slag gaan. Al onze therapeuten zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister, waardoor we kunnen garanderen dat zij jaarlijks hun kennis uitbreiden en up to date houden. U hoeft niet te sporten bij Fit & Soul aan de Amstel om gebruik te maken van onze fysiotherapie.

De therapeuten maken gebruik van diverse behandeltechnieken om een zo effectief mogelijk herstel te activeren. Hierbij valt te denken aan

Mulligantechnieken 
Cure Tape 
Rost therapie bij bekkenklachten 
Oefentherapie
Diverse massage technieken.

 

Sport u ook bij Fit & Soul aan de Amstel
Wanneer u ook bij ons sport, kunnen uw therapeut en trainer samen een geschikt trainingsprogramma maken. Omdat al onze disciplines nauw samenwerken worden signalen van fysieke problemen snel herkent en aangepakt. Als sportlid van Fit & Soul aan de Amstel heeft u recht op een gratis fysio check. Dit houdt in dat een van de fysiotherapeuten uw klacht beoordeelt en dan met u bespreekt of behandeling nodig is of dat aanpassing van uw trainingsschema voldoende is.
Fysiotherapie is aanwezig op onze locatie langs de Amstel in Amstelveen. Mocht u gebruik willen maken van de fysiotherapie of de fysiocheck, en sport u in Ouderkerk aan de Amstel, dan is dat geen enkel probleem. Ook dan bent u uiteraard van harte welkom.


Wilt u een afspraak maken voor fysiotherapie, een fysiocheck of heeft u vragen. Neemt u dan gerust contact met ons op.
  

Share our website