TRAINEN VIA LIVE STREAM!

Door de komst van het corona virus in Nederland hebben we deuren van ons sportgedeelte helaas moeten sluiten. Maar.....!

We hebben sinds afgelopen woensdag een deel van de lessen al weer op gepakt en je kan weer aan de slag! Want zeker in deze tijd is fit blijven heel belangrijk.

Hoe dan?!  We geven momenteel lessen via Live Stream. Jij traint met ons mee maar dan vanuit je eigen woonkamer, slaapkamer, tuin of je nou in Ouderkerk, Amstelveen of heel ergens anders woont! Je hebt een live verbinding met de trainers, zij zullen je ook motiveren en corrigeren zodat je een goede effectieve workout doet. Dus niet gewoon mee doen met een filmpje, je hebt daadwerkelijk contact met de trainers. Tijdens de warming up en aan het einde van de training staat ieders microfoon aan zodat jullie ook contact hebben met elkaar! De eerste reacties zijn heel leuk, enthousiaste mensen, goed gezweet en pittig getraind!

Kan ik mee doen?! Natuurlijk!
Ben je al lid? Meld je aan zoals je gewend bent via je Fimanager account
Ben je nog geen lid? Ga naar onze homepage en klik op de login knop nieuwe leden/proefles. Vanwege de bijzondere omstandigheden rekenen we geen inschrijfkosten. Zodra je je account hebt aangemaakt kan je je in de kalender van Fitmanager aanmelden voor de lessen waar jij aan wilt deelnemen. 

Ongeveer 15 minuten voor aanvang van de les ontvang je een bericht per SMS met een link. Klik op de link, geef toestemming voor video en audio en je doet mee! (Het is dus essentieel dat je je profielgegevens goed invult)


ACTIE: Momenteel kan je een 5x kaart aanschaffen voor €25. Dus ook als je al bij ons traint, maar vaker wilt komen sporten is dit een ideale actie!
Share our website