TRAINEN IS MOGELIJK!

Wat kunnen jullie wel in deze lockdown:
- Sporten in 2 tallen op 1,5 m 

Sporten mag in groepjes van max 2 personen. Let wel tijdens het trainen op de 1,5 meter. We scannen geen QR code omdat de activiteit buiten plaats vindt en op afstand. Op ons rooster zetten we wekelijks blokken waarvoor je je kan aanmelden. 

- In de tent (uiteraard met wanden open) uit de wind en droog
Hoe blij zijn we dat we binnen enkele dagen al een mooie grote professionele tent op ons terrein hebben kunnen zetten. Je kan dus gewoon droog en uit de wind trainen met de vertouwde materialen uit de reguliere trrainingen. Die leggen wij namelijk al buiten voor je klaar. Er zullen altijd wanden van de tent open zijn zodat we voldoende ventilatie kunnen waarborgen.

- Personal Training al vanaf 30 minuten voor €26,50
Liever trainen met wat meer begeleiding! Super optie om te werken aan je goede doelen. Onder begeleiding van professionele en ervaren trainers ga je aan de slag met jouw doelen. Je kan ook keizen voor 30 minuten Personal Training; €26,50 wanneer je alleen komt en €17,50 pp wanneer je met zn tweeen komt.

- Vrij Trainen; wij leggen de workout onder de tent klaar. Aanmelden doe je via je eversports account. Een uur te lang of te duur? 
In ons rooster staan dagelijks meerdere blokke  om vrij te komen trainen. Het is ook leuk om samen met iemand af te spreken om te komen trainen! Wij leggen de workout en de materialen klaar. 

- Liever vanuit huis trainen; we hebben weer Zoom lessen op het rooster staan! 
De zoom lessen vind je als rode blokken in ons rooster. Heb je materialen nodig die je thuis niet hebt? Deze kan je via ons aanschaffen of lenen.
Share our website