Corona

Update: wegens de meeste recente maatregelen is onze praktijk gesloten. 
Uitgezonderd therapeutische zorg die in noodgevallen door de (huis)arts wordt voorgeschreven. De huisarts dient dan eerst contact met ons op te nemen. 
WEL MOGELIJK: fysiotherapeutische zorg waarbij de afstand van 1,5 m bewaard kan blijven. Of therapeutische zorg die bijv via videobellen geleverd kan worden. 

Sinds het Corona virus in het land is krijgen we daar regelmatig vragen over van diverse leden. Wij volgen momenteel het advies van het RIVM.
  • Gaarne handen te wassen, met zeep, bij binnenkomst gedurende minimaal 20 sec.
  • Geen handen geven, maar bijv ellenboog.
  • Niezen en hoesten in de binnenkant van je ellenboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes.
  • Blijf thuis wanneer je verkouden bent, hoest, keelpijn of koorts hebt.
 
Daarnaast vragen we jullie om zelf altijd een handdoek mee te nemen naar de training. Mocht je in het buitenland zijn geweest in een risicogebied dan vragen we je hier bewust mee om te gaan. Er trainen bij Fit & Soul aan de Amstel ook mensen met een lage belastbaarheid.

Wij houden de adviezen goed in de gaten en informeren jullie mochten we genoodzaakt zijn de lessen toch te annuleren. Kijk dus voordat je op weg gaat naar Fit & Soul aan de Amstel nog een keer in de app van Fitmanager of de les er nog in staat. Het is ook handig de notificaties aan te zetten dan krijg je automatisch een bericht wanneer een les geannuleerd wordt.

Het lijkt redelijk weer te worden de komende dagen, we zullen dan  indien mogelijk ook buiten trainen, zodat jullie niet te dicht op elkaar staan. Neem daarom een trainingsvest en eventueel een trainingsbroek mee naar de trainingen.

Tijdens de trainingen gebruikt iedereen een eigen set trainingsmateriaal. Dat betekent dat iedereen een eigen set dumbels en stangen gebruikt en deze dus niet door anderen worden gebruikt tijdens de training. Na elke training zullen de trainers zorgdragen voor het schoonmaken. Gebruikt materiaal dus niet terug leggen inde kast maar ervoor op de grond leggen.
 
Share our website